Bilgisayarıma Kavuştum!


Çalsın davullar zurnalar bilgisayarım tamirden döndü! *sevinç naraları*
En sonuncu Pazar 6'lısı yazımda canım emektar bilgisayarımın bozulduğundan bahsetmiştim. Bugün sonunda geri geldi. Ama nasıl geri geldi? Bir sevinçle açtım bilgisayarı. İçinde HER ŞEYİMİN abartmıyorum tam anlamıyla her şeyimin olduğu dosyaya giricem ama bir de ne göreyim? Dosyam yok. O an tam anlamıyla çöktüm. Kaç yıldır biriktirdiğim fotoğraflardır, photoshoplardır, taa ilkokul zamanı yazdığım hikayelerdir falan hepsi yok olmuş. Başladım ağlamaya jşkgjkşj Uzunca bir süre "Gittii gitti gittiiiiii" diye gözyaşı döktükten sonra aklıma dosyamı en son gizlemiş olabileceğim geldi. Ve ta dam meğer hiçbir şeyim silinmemiş:'))))) Arka arkaya önce salya sümük ağlayıp sonra da sevinç dansları yaptım :D
Bu bana ders olsun. En kısa sürede hard disk ya da flash bellek alıp tüm dosyalarımı yedekleyeceğim. Bugün yaşadığım acıyı bir daha deneyimlemek istemiyorum.
Blogla alakasız kişisel bir yazı oldu ama alışın çünkü artık kitap harici şeyler de yazma ihtiyacı duyuyorum. Bundan sonra ortaya karışık bir blog olacağım sanırım.
Öyle işte :>

Share:

5 yorum

  1. hiii senin adına ne çok sevindim şu an anlatmam rin.
    benim de bir vakitler formatın gazabına uğramıştı bilgisayarım elbet yedeğe almadığımdan tüm hepsi gitmişti.
    işin trajikomik yanı, hâlâ yedeğe alacağım der, unuturum. gerçi bir kere almıştım. yalan yok. lakin belgelerimi yedeğe aldığım bellek çalışmamıştı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eheh teşkkürler ^__^
      ben de çok unutkanım kesin unutacağım gibi geliyor. telefona falan hatırlatma koymak gerek belirli sürelerde hatırlatsın falan.
      ay geçmiş olsun ya yedeklemekle de bitmiyor demek >.<

      Sil
  2. Aman iyi ne güzel olmuş! bazen özen göstermiyoruz ama yedekleme işini yapmak çok önemli desem de bende üşenip almayan cinslerden işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilip ama yine de üşengeçlikten yapmamak resmen kazaya davetiye çıkarmak oluyor. :))

      Sil

Bir merhaba, iyi günler ya da sağlıcakla kalın da kafi!