Pazar 6'lısı: Baş Karakteri Gölgede Bırakan 6 Yan Karakter

Bugün ikinci kez ana sayfanızı işgal ediyorum. Umarım rahatsız etmiyorumdur? Bu sefeeer kıyıda köşede kalmış ama baş karakter potansiyeline sahip karakterlerle geldim. Bu bazı yan karakterlerin kıymeti bilinmiş ve onların ana karakter olduğu yan seriler bile çıkmış. Maalesef listemdeki herkes bu kadar şanslı değil... 


1)Vampir Akademisi serisinden Adrian Ivanskov.
Listedeki şanslı isimlerden biri Adrian. Vampir Akademisinde çokça üzülmüş, ihanete uğramış, kenara atılmıştı ama Kanbağı serisiyle hak ettiği değere kavuştu. VA'yı okumuş ama Kanbağını okumamış iseniz okumanızı öneririm. VA'nın ilk üç kitabını sevmiş sonlara doğru bıkmıştım ama Kanbağında tam tersi oluyor. Yavaş başlayıp deyim yerindeyse arap atı gibi açılıyor seri. Daha fazla Adrian isteyenler için adres -->Kanbağı. Kanbağı yorumumu okumak için şöyle buyurun.


2)Hex Hall/Acemi Cadı serisinden Cal.
Şansız isimlerin başını çekiyor Cal. Cal tam bir b e b e k. Seri boyunca HİÇ AMA HİÇ kötü bir şey yapmamasına rağmen yüzü bir türlü gülmedi. Tek suçu sevmekti.........Abartıyorum gibi görünebilir ama cidden abartmıyorum. Kendinden başka herkesi düşünen bu zavallı tam olarak güme gitti. Yan serisi çıksa yine mutlu olacağım ama hayır o da yok. Rachel Hawkins iki elim iki yakanda olucak at fava bekle.


3)Düşüş serisinden Cam.
Şimdi mesela size Cam için aman çok masumdu çok iyiydi demeyeceğim çünkü değildi. Ama yine de ana karakterden daha çok sevdim mi sevdim. Ne var yahu biz de insanız arada sırada gönlümüz kötü çocuklara da kayıyor. Bu arada benim gibi Cam sevenlere duyurayım Cam'in hikayesini anlatan kitap çıkmış Unforgiven diye. Türkçe çevirisi var mı bilmiyorum.


4)Ölümcül Oyuncaklar serisinden Magnus Bane.
Shadowhunters'a devam etmeyi düşünmemin nedenidir Magnus Bane.


5)Grisha Üçlemesinden Nikolai ve Karanlıklar Efendisi.
ŞU İKİSİ HARİÇ KİMSE UMURUMDA DEĞİLDİ VE BİLİN BAKIN KİMLER MUTLU SONA SAHİP OLAMADI? Evet doğru bildiniz Nikolai ve Karanlıklar Efendisi. Nikolai gibi ince zekalı karakter gerçekten binde bir karşımıza çıkıyor. Hadi bir nebze olsun Nikolainin durumu Karanlıklar Efendisinden bir nebze olsun daha iyi ama Karanlıklar Efendisinin hiç kurtarıcak bir şeyi yok. Bir de %100 saf kötü gibi lanse ediliyor. Adam Grishalar hak ettiği yere gelsin diye çabaladı ve bu uğurda önüne çıkan şeyleri yolundan çekti. Ama kendi halkı bile onu anlamadı.........Şimdi Kargalar Meclisinde görüyoruz Grishaları parayla alıp satıyorlar. Ne diyeyim etme bulma dünyası...

Evvvvet benim listem böyle işte. Arada kendimi kaptırdım bayağı jkljkj Sizin listelerinizde kimler var? Yorum kısmında yazınızın linkini paylaşabilirsiniz :>

Share:

9 yorum

  1. Evet şuan VA serisinin dördüncü kitabındayım ve biraz sıkılıyorum kitap aklıma,elime gelmiyor.Bu seri bitince Kan Bağı'nı okumam diyordum ama evet daha fazla Adrian istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanbağını oku ya bence. Vampir Akademisi Adrian açısından çok yetersiz. Adrianı Kanbağında çok daha iyi tanıyoruz :'))

      Sil
  2. ben bu kitapların niye hiçbirini okumamışım ya :-( bildiğim bir kitap olsaydı senden kopya çekecektim. ben bu hafta beşte kaldım, sen de beşte kalmışsın :-)

    Adrian Ivanskov karakterindeki gif onu canlandıran oyuncu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor temaydı gerçekten. 5. maddede 2 isim yazında ben 6'ya tamamlandı varsaymıştım aslında :D
      Keşke evet diyebilsem soruna. Fanların Adrian için yakıştırdıkları bir oyuncu sadece :(

      Sil
  3. Adrian, evet gönlümüzün baş karakteri zaten :D Magnus'ı ben de çok seviyordum ya, çok sempatikti ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adrian :'))) Hala Kanbağını okumadın dimi cık cık :D
      Karakter tatlı, oyuncu daha bir tatlı olunca tadından yenmiyor Magnus :D

      Sil
  4. Adrian söz konusu olunca sakin olamıyor insan :D

    Değil mi? *-* O zekasıyla alaycılığı birleşiyor ama ortaya Nikolai gibi muhteşem bir karakter çıkıyor :')

    YanıtlaSil
  5. büssürü karakter ve kitap öğrendiiiim bu yazıdaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olduysam ne mutlu bana o zaman :))

      Sil

Bir merhaba, iyi günler ya da sağlıcakla kalın da kafi!