1. Meydan Okumayı Neden Kabul Ettim | 28 Days Blog Challenge

Merhabalar :)

Heyecanla başlamasını beklediğim 28 Days Blog Challenge bugün itibariyle başlıyor. Şubat boyunca her gün sevgili Ezgi'nin belirlediği konular hakkında yazmaya çalışacağım. İlk defa bloga her gün yazı yazacağım, daha doğrusu yazmaya çalışacağım. Belki her gün yazamam ama olsun, önemli olan niyet :D 

1 Şubatın sorusu şöyle:


1. İlk gün tabii ki giriş yapacağız. Anlat bakalım bu meydan okumaya başlamayı neden kabul ettin ?

O zaman başlıyorum saymaya.  

  • Meydan okumayı kabul ettim çünkü ÇOK ZEVKLİ. Ezgi'nin her bir gün için belirlediği konular birbirinden güzel ve farklı. Bazı günlerde öyle sorular sormuş ki cevabını henüz ben de bilmiyorum. Düşünüp bunlara cevaplar buldukça kendimi de daha iyi tanıyacağım sanki.
  • Meydan okumayı kabul ettim çünkü ikinci blogumu (Bir Bölüm Daha) açtıktan sonra burayı biraz boşladım ve bunu telafi etmek istiyorum. Bu meydan okuma sayesinde blogumu tekrar canlandırabileceğimi umuyorum. 
  • Meydan okumayı kabul ettim çünkü kendimi denemek istiyorum. Her gün bloga yazı yazmak normalde hiç harcım değildir ama bir kere yapıcam dedikten sonra ne kadar başarılı olabileceğimi görmek istiyorum. 
  • Meydan okumayı kabul ettim çünkü toplu olarak yapılan etkinlikleri seviyorum. Bu dizi/film/kitap maratonu olabilir, mim olabilir ya da bunun gibi meydan okuma olabilir. Blog ortamında birlikte yapılan işler daha bir keyifli oluyor, ben de bu işlerin bir parçası olduğum zaman daha mutlu oluyorum :)
  • Meydan okumayı kabul ettim çünkü hayatıma bir düzen getirmek istiyorum. Blog tuttuğum yıllar boyunca fark ettim ki blog benim için bir süre sonra sıkılıp bırakacağım bir şey değil. E o zaman bunu düzenli bir şekilde yapmak bana daha iyi gelecek, inanıyorum :)
  • Meydan okumayı kabul ettim çünkü Ezgi hepimizi davet etmiş, nasıl katılmayayım? :)

Sanırım böylece 1. günü başarıyla tamamladım.


Sizde durumlar nasıl peki, meydan okumaya katıldıysanız katılma nedenleriniz neler? Buyrun yorumlarda bekliyorum :)

Share:

12 yorum

  1. O zaman heyecanla bekliyorum her gün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün kısmı olmadı biraz ama geriden yetişmeye çalışıyorum :))

      Sil
  2. Bir bloğun daha olduğunu yeni öğrenmem :/. Hemen takibe alayım. İyi ki katıldın, çok güzel etkinlikler hazırlayan biri olarak senden de katılmaya can atacağımız yeni etkinlikler de gelir diye umuyorum 2019'umuz daha da şenlensin <3.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu blogumda çok bahsetmedim, güya bir yazımı sadece kendi kendimin reklamına ayıracaktım da işte olmadı :D
      Yaa umarım, bu aralar paslandım biraz, kpss'ye atıyorum suçu tamamen :D Sınav geçsin inşallah ondan sonra güzel etkinliklerle karşınıza çıkabilirim :))

      Sil
  3. Tüm maddelere gönülden katılıyorum, yaşasın o halde meydan okumamızz! :)

    YanıtlaSil
  4. Meeerhaba :) Bu meydan okuma sayesinde senden ve blogundan haberdar olmuş oldum :) "Düzen" girmesi zor bir süreç ama o hareketi yakaladığında da tadına doyum olmuyor. Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, hoş geldiniz :)) İşte meydan okumaların en güzel kazançları yeni insanlar tanımak :)
      Meydan okumanın 12. gününe geldik ve sanırım ben o düzeni henüz tam yakalayamadım, geriden yetişmeye çalışıyorum ama bu da kafi :)

      Sil
  5. Millet bu meydan okumayı bekliyormuş sanırım. Neredeyse tanıdığım herkes katılmış. Bana da okuyacak bir sürü keyifli yazı birikiyor :-) İlgiyle takip ediyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten hepimiz de dışarı çıkmayı bekleyen bir enerji varmış :D Çok iyi oldu, o kadar çok yazı yazılıyor ki yetişemiyorum okumaya. Kaydettiklerimin listesi gittikçe artıyor :D Keşke müsait olsaydın da sen de katılabilseydin Şule :)

      Sil
  6. Nedenlerimiz aynı Eslem, sanırım ruh ikiziyiz :D

    YanıtlaSil
  7. Rica ederim, ne demek :))) İyi geldi hepimize bu etkinlik :)

    YanıtlaSil

Bir merhaba, iyi günler ya da sağlıcakla kalın da kafi!